Bouwinspectie

Drones kunnen worden ingezet voor bouwinspectie. Zo kunnen drones ingezet worden om moeilijk bereikbare plaatsen te inspecteren. Drones bieden een snel en kosteneffectief alternatief voor steigers, bouw kranen en andere hulpmiddelen om de hoogte in te kunnen.Bouwinspectie

 

Foto Paul

Drones inzetten voor bouwinspectie kan bij Foto Paul. Foto Paul is professioneel fotograaf en ervaren dronevlieger. Zijn drone is uitgerust met een hoogwaardige camera en meetapparatuur. Zo krijgt u niet alleen haarscherpe beelden van de geïnspecteerde installatie maar kan er ook gemeten worden.

 

Certificaten en vergunningen

De drone wordt, net als de camera, vanaf de grond bediend. Aan het vliegen met drones zijn vele regels verbonden. Voor Foto Paul is veiligheid het belangrijkste. Foto Paul is dan ook volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent vliegen met drones voor bouwinspectie. Ook is hij in bezit van alle benodigde certificaten en vergunningen die nodig zijn voor het zakelijk gebruik van drones.

Dronefotografie

Bij het gebruik van drones voor bouwinspectie kunt u ook de voortgang van uw bouwproject in de gaten houden. Foto Paul maakt er een mooie weergave van. Naast het inspecteren van bouwprojecten kunnen drones ook ingezet worden voor het fotograferen of filmen van uw:

  • Bruiloft
  • Woning, voor verkoop
  • Evenement
  • Vastgoed
  • Architectuur voor de bouwsector

 

Interesse?

Heeft u interesse in dronefotografie en wilt u weten wat Foto Paul voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.