Drone fotografie

Heeft u interesse in drone fotografie? Dan bent u bij Foto Paul aan het juiste adres.Drone Fotografie

 

Fotograferen met een drone

Drone fotografie is relatief nieuw binnen de fotografie. De drone gaat onbemand de lucht in en wordt bestuurd vanaf de grond door de piloot. De drone is voorzien van een camera. De piloot moet niet alleen de drone besturen en de omgeving in de gaten houden maar ook de foto’s maken. Dat betekent de beste hoek, een goed frame en de bediening. Foto Paul is niet alleen een ervaren drone piloot, hij is ook professioneel fotograaf. En door deze combinatie bent u zeker van de beste foto’s.

 

Waarvoor drone fotografie?

Drone fotografie kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld voor foto’s van:

  • Woning, voor verkoop
  • Vastgoed
  • Architectuur voor de bouwsector
  • Bouwinspectie
  • Evenement
  • Bruiloft

Particulieren en bedrijven

Drone fotografie wordt ingezet voor particulieren en bedrijven. Foto’s van uw woning om deze bij verkoop extra op te laten vallen of bijzondere foto’s vanuit de lucht op uw trouwdag. Met behulp van drone fotografie kunnen bouwprojecten geïnspecteerd worden en gebouwen op een andere manier worden gefotografeerd.

Wet- en regelgeving

Voor het vliegen met drones zijn regels. Foto Paul is bekend met deze wet- en regelgeving en is in het bezit van alle benodigde vergunningen, certificaten en ontheffingen om zakelijk met een drone te vliegen.

Contact

Wilt u weten wat Foto Paul voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.