Drone reportage

Wilt u een drone reportage laten maken? Dat kan bij Foto Paul. Dronefotografie is een nieuwe tak in de fotografie. Met behulp van een drone worden prachDrone Reportagetige luchtfoto’s gemaakt van landschappen, evenementen, gebouwen en bouwprojecten.

 

Ervaren dronepiloot

Om een goede foto met een drone te kunnen maken heeft u een goede dronepiloot nodig en een ervaren fotograaf. Foto Paul is zowel ervaren dronepiloot als fotograaf. Zo krijgt u gegarandeerd een mooi drone reportage.

 

UAV

De foto’s worden gemaakt een een unmanned aerial vehicle (UAV), in de volksmond ook wel drones genoemd. De drone is voorzien van een camera en wordt vanaf de grond bediend. Het is met het vliegen van een drone dus ook belangrijk om te omgeving goed in de gaten te houden. Foto Paul is bekend met alle voorschriften en wet- en regelgeving. Foto Paul beschikt over alle licenties en ontheffingen die nodig zijn om zakelijk met drones te kunnen vliegen.

 

Bruiloft

Het is ook mogelijk om een drone reportage te laten maken tijdens uw bruiloft. Zo heeft u unieke beelden van de mooiste dag van uw leven. U kunt bijvoorbeeld opnames laten maken van het aankomen rijden bij de locatie, een groepsfoto van uw gasten die een hart vormen of een overzichtsfoto van de locatie.

 

Contact

Waar u ook een drone reportage van wilt maken, bij Foto Paul bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te informeren wat Foto Paul voor u kan betekenen. U vindt onze contactgegevens op de website.