Drone video laten maken

Wilt u een drone video laten maken? Unieke beelden vanuit de lucht van uw evenement, bouwproject of gebouw. Dat kan allemaal bij Foto Paul.drone-905955_1280

 

Drone videografie

Foto Paul is een ervaren drone piloot en professioneel fotograaf. Dit combineert hij in dronefotografe en -videografie. Foto Paul bestuurt de drone die is voorzien van een camera vanaf de grond. Tijdens de vlucht worden foto’s gemaakt en wordt er gefilmd.

 

Regels

Aan het vliegen met drones zijn regels verbonden.

  • U mag niet hoger vliegen dan 120 meter boven de grond of water
  • Vliegen op veilige afstand van gebouwen en mensen
  • De drone is altijd zichtbaar voor de piloot
  • In het donker mag niet met drones gevlogen worden.
  • Andere luchtvaartuigen hebben voorrang.

Foto Paul is bekend met al deze wet- en regelgeving en is in het bezit van alle benodigde vergunningen, certificaten en ontheffingen om zakelijk met een drone te vliegen.

 

Opvallende beelden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een drone video laten maken. Bijvoorbeeld bijzondere beelden vanuit de lucht op uw trouwdag. Maar ook de inspectie van bouwprojecten en het filmen van architectuur voor de bouwsector. U kunt ook een drone video laten maken van uw woning of bedrijf. Dit levert unieke beelden op die zeker zullen opvallen op funda of uw eigen website.

 

Contact

Wilt u meer informatie over dronefotografie? Vraag naar de mogelijkheden van Foto Paul. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt natuurlijk even bellen of een e-mail sturen.