Lucht fotografie

Lucht fotografie is een nieuwe tak binnen de fotografie. Mooie foto’s van uw huis, bedrijf of evenement. Van landschappen, wegen of bouwprojecten. Of misschien van uw bruiloft? Er zijn veel soorten lucht fotografie mogelijk. Informeer bij Foto Paul naar de mogelijkheden.Lucht Fotografie

 

Dronefotografie

Luchtfoto’s worden gemaakt met een unmanned aerial vehicle (UAV), beter bekend als drones. De drone is onbemand, dat betekent dat deze vanaf de grond wordt bediend door de piloot. De drone is voorzien van een camera. De piloot zorgt dat de drone in de lucht blijft en houdt de omgeving in de gaten. Om goede luchtfoto’s te maken moet niet alleen gevlogen worden, maar ook gefotografeerd. Een juiste hoek, een juist frame en de juiste bediening. Foto Paul is niet alleen een ervaren drone vlieger, hij is ook professioneel fotograaf. En deze combinatie zorgt voor gegarandeerd goede foto’s.  

 

Gecertificeerd piloot

Voor het vliegen met drones zijn regels. Zo moet de drone op veilige afstand van mensen en gebouwen blijven, moet de drone altijd in het zicht van de piloot blijven en mag niet in het donker gevlogen worden. Foto Paul is bekend met deze wet- en regelgeving en is in het bezit van alle benodigde vergunningen, certificatie en ontheffingen om zakelijk met een drone te vliegen.

 

Interesse?

Heeft u interesse in lucht fotografie en wilt u weten wat Foto Paul voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.