Luchtfoto laten maken

Wilt u een luchtfoto laten maken van uw woning? Bijvoorbeeld om uw woning op unieke wijze te presenteren op funda? Dat kan bij Foto Paul.Luchtfoto Laten Maken

 

Drones

Luchtfoto’s worden gemaakt met behulp van een drone. Foto Paul is een ervaren drone piloot en professioneel fotograaf. Hij heeft deze twee passies gecombineerd in dronefotografie. De drone wordt bestuurd vanaf de grond. Ook de foto’s worden vanaf de grond gemaakt. Dit vereist veel kennis en ervaring van en met de drone maar ook fotografisch inzicht. De juiste hoek, het beste frame en de juiste timing. Bij Foto Paul bent u zeker van goede foto’s.

 

Veiligheid

In het vliegen met drones is veiligheid erg belangrijk. Foto Paul vliegt dan ook nooit recht over mensen of gebouwen. Foto Paul is in het bezit van alle noodzakelijke certificaten en vergunningen die nodig zijn voor zakelijk gebruik van de drone.

 

Architectuur

U kunt ook een luchtfoto laten maken van uw bruiloft, van uw bouwproject, vastgoed of evenement. Met een luchtfoto kunt u uw bouwproject visueel sterk presenteren. Het geeft een duidelijk beeld van de driedimensionale structuur van een gebouw en de wijze waarop deze in de omgeving staat. Voor welk doel u ook een luchtfoto wil laten maken, bij Foto Paul bent u aan het juiste adres.

 

Contact

Wilt u ook een luchtfoto laten maken en wilt u weten wat Foto Paul hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt op de website het contactformulier invullen maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.