UAV

Bijzondere foto’s met behulp van een UAV. Dat kan bij Foto Paul. Maar wat is een UAV? UAV staat voor unmanned aerial vehicle oftewel een onbemand luchtvaartuig. In de volksmond beter bekend als een drone.

Ervaren piloot, professioneel fotograaf

UAVFotograferen met behulp van een drone is relatief nieuw binnen de fotografie. De drone gaat onbemand de lucht in en wordt bestuurd vanaf de grond door de piloot. De drone is voorzien van een camera. De piloot moet niet alleen de drone besturen en de omgeving in de gaten houden maar ook de foto’s maken. Dat betekent de beste hoek, een goed frame en de bediening. Foto Paul is niet alleen een ervaren drone piloot, hij is ook professioneel fotograaf. En door deze combinatie bent u verzekerd van de beste foto’s.

Foto’s vanuit de lucht

De drone fotografeert vanuit de lucht en biedt daarmee tal van mogelijkheden. U kunt uw woning laten fotograferen om deze op verkoopsites extra te laten opvallen, een groepsfoto op uw bruiloft vanuit de lucht of misschien het filmen van uw aankomst? Dit is allemaal mogelijk bij Foto Paul. Ook bedrijven kunnen van onze diensten gebruik maken. Wat dacht u van bouwinspecties of architectuur mooi in beeld brengen vanuit de lucht? Of laat een reportage van uw evenement maken met overzichtsbeelden vanuit de drone.

Mogelijkheden UAV

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dronefotografie? Neem dan contact op met Foto Paul. U kunt het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen. U vindt ons telefoonnummer op onze website.